Hygiëne is van het grootste belang in de gezondheidszorg, daar horen geen ongedierte besmettingen bij.

De Ongedierte Expert heeft met meerdere zorginstellingen samenwerkingsovereenkomsten, we zijn een betrouwbare partner en hebben decennia ervaring in de zorgbranche.

Medisch

Het probleem

Ziekenhuizen en andere zorginstellingen zijn drukke plaatsen waar ter plaatse maaltijden worden bereid en geconsumeerd. Door het grote voedselaanbod en hoge hygiëne standaarden is bij een ongedierte besmetting snel en daadkrachtig optreden van groot belang.
De omgeving waarin patiënten behandeld worden dient altijd zo schoon mogelijk te zijn om bijkomende infecties tot een minimum te beperken. Onze medewerkers zijn opgeleid om de hoogste norm van hygiëne te handhaven en besmetting te voorkomen.
Neem contact op met De Ongedierte Expert

De bestrijding door De Ongedierte Expert

Soms is het toepassen van weringsmaatregelen niet afdoende.
Het inzetten van een bestrijding is dan noodzakelijk.
Daarbij zullen wij gebruikmaken van toegestane middelen, om discreet en daadkrachtig het ongedierte te bestrijden. Hierdoor kunnen we escalatie, verdere schade en grotere gezondheidsrisico’s afwenden. Uiteraard gebruiken wij alleen middelen die geschikt zijn voor de betreffende ruimten.

Het voorkomen

Tijdens elke inspectiebezoek zal er een IPM-scan uitgevoerd worden:
– Duidelijke omschrijving van het gebrek/risico
– Fotorapportage waardoor u snel een goed beeld krijgt.
– Eenvoudige adviezen voor een snelle oplossing.
Waar nodig kunnen wij deze voorzieningen in een offerte opnemen en voor u leveren en plaatsen.

stappen doe

100%
TEVREDENHEIDS
GARANTIE

Wij lossen gegarandeerd uw probleem met ongedierte op. Voor ons geldt de slogan: "Kan niet bestaat niet". Voor wespennesten krijgt u uiteraard seizoensgarantie.