Last van ongedierte op uw terras? In uw restaurant? In uw keuken? In uw hotel?

Of wilt u voorkomen dat er ongedierte komt in uw restaurant of hotel?

De Ongedierte Expert heeft hiervoor de oplossing.

De Ongedierte Expert is al een decennium lang een vertrouwde partner op dit werkgebied. Onze bestrijdingstechnici zijn allen gecertificeerd en hebben jarenlange praktijkervaringen.

Het probleem

Uw bedrijf dient te voldoen aan de hygiëneregels zoals HACCP dit voorschrijft en dwingt u tot preventie en bestrijding van plaagdieren. Er wordt dan ook streng toezicht gehouden hierop door de NVWA. Naast deze regelingen wilt u natuurlijk zelf ook geen imago schade oplopen en überhaupt last hebben van muizen, ratten, kakkerlakken of bedwantsen binnen uw bedrijf.

De bestrijding door De Ongedierte Expert

Met onze professionele aanpak volgens de richtlijnen van onze IWBO (Inspectie Wering Bestrijding en Onderhoud) bestrijden wij niet alleen alle ongedierte maar voorkomen wij ook dat uw bedrijf slachtoffer wordt van plaagdieren overlast. Na onze inspectie ontvangt u van ons een voor u op maat gemaakte offerte, zodat wij u en uw bedrijf kunnen beschermen tegen de gevolgen en schade van plaagdieren.

Het voorkomen

Na onze inspectie adviseren wij u ook welke weringsvoorzieningen er zijn voor uw bedrijf om het risico van ongedierte op uw terrein of gebouw te beperken. Waar nodig kunnen wij deze voorzieningen in een offerte opnemen en voor u leveren plus plaatsen.

100%
TEVREDENHEIDS
GARANTIE

Wij lossen gegarandeerd uw probleem met ongedierte op. Voor ons geldt de slogan: "Kan niet bestaat niet". Voor wespennesten krijgt u uiteraard seizoensgarantie.