Hygiëne is van grootste belang in de gezondheidszorg. De omgeving waarin patiënten behandeld worden dient altijd zo schoon mogelijk te zijn om bijkomende infecties tot een minimum te beperken. Onze medewerkers zijn opgeleid om de hoogste norm van hygiëne te handhaven en besmetting te voorkomen.

Het probleem

Ziekenhuizen en andere zorginstellingen zijn drukke plaatsen waar vaak ook ter plaatse maaltijden worden bereid en gegeten. Het is daarom ook niet verbazingwekkend en onvermijdelijk dat ongedierte hierdoor wordt aangetrokken.

De bestrijding door De Ongedierte Expert

Op basis van jarenlange ervaring weten we waarmee u te maken heeft en wat de specifieke behoeften zijn van de branche. Onze medewerkers kennen de risico’s die het ongedierte met zich mee kan brengen in deze omgeving.

Tijdens de bestrijding zullen wij gebruikmaken van toegestane middelen om het ongedierte te bestrijden en te zorgen dat het ongedierte geen grote schade toe kan brengen. Uiteraard gebruiken wij alleen middelen die geschikt zijn voor de betreffende ruimten. De Ongedierte Expert geeft dan ook aan in de serviceovereenkomst dat er periodieke controles zijn wanneer er een overeenkomst is getekend.

Het voorkomen

Na onze inspectie adviseren wij u ook welke weringsvoorzieningen er zijn voor uw bedrijf om het risico van ongedierte op uw terrein of gebouw te beperken. Waar nodig kunnen wij deze voorzieningen in een offerte opnemen en voor u leveren plus plaatsen.

100%
TEVREDENHEIDS
GARANTIE

Wij lossen gegarandeerd uw probleem met ongedierte op. Voor ons geldt de slogan: "Kan niet bestaat niet". Voor wespennesten krijgt u uiteraard seizoensgarantie.