Last van ongedierte in uw winkel of supermarkt?

Of voorkomen dat er ongedierte komt in uw winkel?

De Ongedierte Expert heeft hiervoor de oplossing.

De Ongedierte Expert is al een decennium lang een vertrouwde partner op dit werkgebied. Onze bestrijdingstechnici zijn allen gecertificeerd en hebben jarenlange praktijkervaringen.

Het probleem

Aanwezigheid van ongedierte jaagt uw klant de deur uit met als gevolg van dalende omzet. Muizen, ratten, kakkerlakken en vliegen zijn veel voorkomende problemen. Zij vervuilen uw zaak en brengen schade toe aan uw handelsgoederen.

De bestrijding door De Ongedierte Expert

Met onze professionele aanpak volgens de richtlijnen van onze IWBO (Inspectie Wering Bestrijding en Onderhoud) bestrijden wij niet alleen alle ongedierte maar voorkomen wij ook dat uw bedrijf slachtoffer wordt van de ongedierte overlast. Na onze inspectie ontvangt u van ons een voor u op maat gemaakte offerte, zodat wij u en uw bedrijf kunnen beschermen tegen de gevolgen en schade van plaagdieren.

Tijdens de bestrijding zullen wij gebruikmaken van toegestane middelen om het ongedierte te bestrijden en te zorgen dat het ongedierte geen grote schade toe kan brengen. De Ongedierte Expert geeft dan ook aan in de serviceovereenkomst dat er periodieke controles zijn wanneer er een overeenkomst is getekend.

Het voorkomen

Na onze inspectie adviseren wij u ook welke weringsvoorzieningen er zijn voor uw bedrijf om het risico van ongedierte op uw terrein of gebouw te beperken. Waar nodig kunnen wij deze voorzieningen in een offerte opnemen en voor u leveren plus plaatsen.

100%
TEVREDENHEIDS
GARANTIE

Wij lossen gegarandeerd uw probleem met ongedierte op. Voor ons geldt de slogan: "Kan niet bestaat niet". Voor wespennesten krijgt u uiteraard seizoensgarantie.