Last van Vogels? Bel 010 7200 200

Vogels

vogels_thumbnail

In Nederland zijn er veel verschillende soorten vogels, deze vogels kunnen voor erg veel overlast zorgen. Vogels kunnen ziektes verspreiden, voor bevuiling zorgen maar vogels kunnen ook materialen of het pand beschadigen.

Waarschuwing

Vogels kunnen ziekten verspreiden en schade toe brengen aan het pand en aan materialen. Wanneer er overlast van vogels geconstateerd word neem dan direct contact op met De Ongedierte Expert.

Het Probleem

Duiven en andere soorten vogels kunnen veel overlast bezorgen door ziekten te verspreiden.

Duiven en andere vogel soorten bevuilen ook gebouwen en terreinen waardoor u materialen worden aangetast en beschadigd. De nesten van de vogels zijn een broed plaats voor insecten die een bedreiging vormen voor de gezondheid van de mens.

Bestrijding

Wanneer er overlast van duiven of andere vogel soorten is geconstateerd kan er contact worden opgenomen door te bellen of een email te sturen naar De Ongedierte Expert. Er zal een inspectie worden uitgevoerd door een van onze medewerkers. Na deze inspectie zullen de problemen en oplossingen worden besproken.

Tijdens de bestrijding zal onze servicemedewerker diverse middelen aanbrengen op plaatsen waar de duiven of vogels rusten. Dit kan door middel van het plaatsen van netten, aanbrengen van pinnen op rustplaatsen, daken voorzien van stroomdraden die een kleine elektrische schok geven indien er een aanraking is. Ook kan de overlast worden verholpen door een vangprogramma waarbij de duiven doormiddel van kooien zullen worden afgevangen in en rondom u gebouw.

Voorkomen

Zodra de bestrijding het gewenste resultaat heeft bereikt en er geen activiteiten van vogels meer zijn. Zal onze servicemedewerker adviezen geven om nieuwe activiteiten van vogels te voorkomen.