Last van Zilvervisjes? Bel 010 7200 200

Zilvervisjes

zilvervis500px

Zilvervisjes leven in koele omgevingen en hebben een voorkeur voor een hoge lucht vochtigheid zoals bij badkamers, keukens, zolders en kelders.

 

Herken zilvervisjes

Het zilvervisje heeft een lang plat lichaam en worden 12 tot 30 mm lang. De voorkant van het lichaam is wat ronder en het lichaam eindigt in een punt. De kleur van het zilvervisje is glanzend grijs.

Waarschuwing

Zilvervisjes kunnen geen ziektes meebrengen of direct schadelijk zijn voor u gezondheid. Maar wanneer er zilvervisjes worden geconstateerd in huis betekend het dat er te veel vocht in huis is wat kan zorgen voor schimmel, dit kan wel gevolgen hebben voor de gezondheid. Voor meer informatie ga naar Wist je dat? (blog)

Het Probleem

Zilvervisjes kunnen in grote aantallen schade brengen aan behang en andere papieren objecten zoals boeken.

Bestrijding

Wanneer de zilvervisjes overlast is geconstateerd kan er contact worden opgenomen door te bellen of een email te sturen naar De Ongedierte Expert. Wij kunnen u woning behandelen met een langdurig werkende insecticiden waar de zilvervisjes zich schuilhouden.

Tijdens de bestrijding zal onze servicemedewerker een langdurig werkende insecticiden aan brengen op de plaatsen waar de zilvervisjes zich schuilhouden. Na de behandeling mag de woning 2 uur niet worden betreden, na de 2 uur moet u de ruimten die behandeld is goed ventileren.

Voorkomen

Na de bestrijding zal onze servicemedewerker adviezen geven om de zilvervisjes overlast in de toekomst te voorkomen.