Skip links

Industrie

Maak direct een afspraak 010 - 7200 200

Industrie

Last van plaagdieren op uw terreinen en in uw gebouwen? Het voorkomen dat er plaagdieren komt op uw terreinen en in uw gebouwen? De Ongedierte Expert heeft hiervoor de oplossing! De Ongedierte Expert is al een decennium lang een vertrouwde partner op dit werkgebied. Onze bestrijdingstechnici zijn allen gecertificeerd en hebben jarenlange praktijkervaringen.

Bel ons direct

Probleem

Ongedierte kan ziekten veroorzaken bij u en uw medewerkers, ook kan ongedierte schade veroorzaken aan uw bedrijfspand, bedrijfsmiddelen en goederen.

Bestrijden

Met onze professionele aanpak volgens de richtlijnen van onze IWBO (Inspectie Wering Bestrijding en Onderhoud) bestrijden wij niet alleen alle ongedierte maar voorkomen wij ook dat uw bedrijf slachtoffer wordt van plaagdieren overlast. Na onze inspectie ontvangt u van ons een voor u op maat gemaakte offerte, zodat wij u en uw bedrijf kunnen beschermen tegen de gevolgen en schade van plaagdieren.

Tijdens de bestrijding zullen wij gebruikmaken van toegestane middelen om het ongedierte te bestrijden en te zorgen dat het ongedierte geen grote schade toe kan brengen. De Ongedierte Expert geeft dan ook aan in de serviceovereenkomst dat er periodieke controles zijn wanneer er een overeenkomst is getekend.

Een grondige en uitgebreide inspectie resulteert in een duidelijk rapportage en vrijblijvende offerte.
Hierna weet u, de oorsprong van de plaagdieren, wat onze aanpak en de kosten zijn.

Voorkomen is beter als achteraf genezen. Soms is het dicht maken van gaten voldoende om muizenproblemen af te wenden. De Ongedierte Expert heeft jaren langen ervaring met habitat management in en om gebouwen.

Wanneer een snelle en omvangrijke bestrijdingsactie nodig is dan staan we binnen 4 uur op locatie. Gegarandeerd! We gebruiken beproefde en innovatieve methodes alsmede nieuwe toegestane middelen, u wilt immers snel van uw problemen af.

Het schoon houden zorgt voor een kleiner risico van besmetting door plaagdieren. Periodieke controles helpen om bij constatering van de kleinste besmetting direct te kunnen acteren en het risico van uitbreiding van het probleem in de kiem te smoren.

Voorkomen

Na onze inspectie adviseren wij u ook welke weringsvoorzieningen er zijn voor uw bedrijf om het risico van ongedierte op uw terrein of gebouw te beperken. Waar nodig kunnen wij deze voorzieningen in een offerte opnemen en voor u leveren plus plaatsen.

De Ongedierte Expert
4.9
Gebaseerd op 88 beoordelingen
powered by Google
Wim PerdokWim Perdok
16:10 17 Nov 23
Ze hebben bij ons in de gemeenschappelijke garages Van Ommerenhaven en Van der Vormhaven en fijnmazig net gespannen tegen de traliewerk , wat duiven en eksters moeten buiten houden. Hiervoor moest er behoorlijk wat gaten worden geboord in beton waarna er ogen in gedraaid moest worden en daar kwam staaldraad doorheen. Ze hebben de behoorlijke klus in 4 dagen geklaard. Er is goed en netjes gewerkt. En wat het belangrijkste is dat de gevogelte niet meer binnen kan komen. Wij zijn behoorlijk tevreden.
edwin postedwin post
19:45 26 Oct 23
Dezelfde middag na de melding is de wespen plaag verholpen. Ook is in de prijs de garantiebepaling opgenomen om terug te komen totdat de plaag over is.Na de eerste behandeling geen wespen meer.
Annet van der LindenAnnet van der Linden
18:01 26 Oct 23
Heel blij met dit bedrijf! Gebeld en een paar uur later was het wespennest al bestreden.
Jeanineke akrJeanineke akr
14:57 26 Oct 23
Ik heb om 14.45 uur gebeld en binnen 2 uur was hij er en binnen een paar minuten was het klusje geklaard! Heel fijn!
Robert-Jan GroenendaalRobert-Jan Groenendaal
16:06 21 Aug 23
Mark is net geweest om een wespenest op mijn dakrand te bestrijden (in Maassluis). Toen ik belde kreeg ik geen grote centrale met een vaag verhaal over de kosten, als dit, zus zo..., maar gewoon Mark zelf aan de lijn met een heldere reactie op mijn verhaal. Gisteren dan de afspraak gemaakt en vandaag is die volgens afspraak ook netjes langsgekomen. Dus snel geholpen, professioneel gehandeld en een hele nette prijs (goedkoper dan de grote partijen). En zelfs garantie op de bestrijding, wat wil men nog meer👍
Anand NomeAnand Nome
11:13 16 Aug 23
Hij is goed te bereiken en plan snel een dag/tijd met je in.Een prima en professionele en aardige kerel.Hij is langs geweest om een wespen nest te verwijderen van het dak en gaf ook zijn garantie dat als het na 2 dagen niet weg zou zijn dat hij terug zou komen.Wat betreft in vergelijking via google met prijs verhouding komt hij ook goed uit de bus (€75,- met garantie).Zeer content over hem 🙂
js_loader
× Hoe kan ik je helpen?