Last van plaagdieren op uw terreinen en in uw gebouwen?

Het voorkomen dat er plaagdieren komt op uw terreinen en in uw gebouwen?

De Ongedierte Expert heeft hiervoor de oplossing!

De Ongedierte Expert is al een decennium lang een vertrouwde partner op dit werkgebied. Onze bestrijdingstechnici zijn allen gecertificeerd en hebben jarenlange praktijkervaringen.

 

pexels-photo-326410

Het probleem

Ongedierte kan ziekten veroorzaken bij u en uw medewerkers, ook kan ongedierte schade veroorzaken aan uw bedrijfspand, bedrijfsmiddelen en goederen.

De bestrijding door De Ongedierte Expert

Met onze professionele aanpak volgens de richtlijnen van onze IWBO (Inspectie Wering Bestrijding en Onderhoud) bestrijden wij niet alleen alle ongedierte maar voorkomen wij ook dat uw bedrijf slachtoffer wordt van plaagdieren overlast. Na onze inspectie ontvangt u van ons een voor u op maat gemaakte offerte, zodat wij u en uw bedrijf kunnen beschermen tegen de gevolgen en schade van plaagdieren.

Tijdens de bestrijding zullen wij gebruikmaken van toegestane middelen om het ongedierte te bestrijden en te zorgen dat het ongedierte geen grote schade toe kan brengen. De Ongedierte Expert geeft dan ook aan in de serviceovereenkomst dat er periodieke controles zijn wanneer er een overeenkomst is getekend.

 

Het voorkomen

Na onze inspectie adviseren wij u ook welke weringsvoorzieningen er zijn voor uw bedrijf om het risico van ongedierte op uw terrein of gebouw te beperken. Waar nodig kunnen wij deze voorzieningen in een offerte opnemen en voor u leveren plus plaatsen.

stappen doe

100%
TEVREDENHEIDS
GARANTIE

Wij lossen gegarandeerd uw probleem met ongedierte op. Voor ons geldt de slogan: "Kan niet bestaat niet". Voor wespennesten krijgt u uiteraard seizoensgarantie.