Bel ons voor service & directe actie

WIJ NEMEN ONGEDIERTE WEL SERIEUS

Maak vandaag een afspraak en ontvang een GRATIS voorstel!

WIJ NEMEN ONGEDIERTE WEL SERIEUS

De Ongedierte Expert is opgericht in 2008 door de zakenpartners Patrick van Wensveen en Bas ’t Gilde. Al snel groeide we uit tot een flexibele onderneming met meerder werknemers in dienst die allen zijn opgeleid tot experts op het gebied van plaagdierenbestrijding, preventie en wering. De Ongedierte Expert is een betrouwbare en vakkundige partner op het gebied van plaagdierenpreventie en plaagdierenbestrijding.

In 2019 is plotseling onze zakenpartner Patrick van Wensveen overleden waarna Bas ’t Gilde het bedrijf heeft voortgezet.

De experts binnen De Ongedierte Expert zijn allen gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van plaagdieren en schadebestrijding in de zin van de nieuwe natuurwet. De Ongedierte Expert biedt dan ook een ondersteuning in preventie, wering en bestrijding.

Wij bieden verschillende soorten diensten aan bij De Ongedierte Expert. Doordat er verschillende soorten overlast en besmettingen zijn van plaagdieren, is het belangrijk dat er voor elke situatie en voor elke bedrijf een bijpassend plaagdierenbestrijdingsprogramma is.

Heeft u vragen of problemen met ongedierte, aarzel dan niet en neem contact op met ons! De Ongedierte Expert kan dan geheel vrijblijvend een inspectie bij u uitvoeren, waarna u een passende offerte ontvangt.

ONZE I.W.B.O AANPAK

ZIE HOE HET WERKT!

 • 1

  Inspectie

  Inspectie

 • 2

  Wering

  Voorkomen is beter

 • 3

  Bestrijding

  De klus klaren

 • 4

  Onderhoud

  Het hele jaar door

Binnen 4 uur

GEGARANDEERD!

100%
TEVREDENHEIDS
GARANTIE

WIJ ZORGEN DAT ONGEDIERTEN WEGBLIJVEN

Momenteel zijn er enorm veel wespen. Dit komt door de zachte winter en een relatief warme zomer. De Ongedierte Expert is 7 dagen in de week beschikbaar voor het verwijderen van wespennesten en is binnen 4 uur op locatie.

Op het verwijderen van wespennesten verlenen wij seizoensgarantie.