Skip links

Ongedierte Expert

Maak direct een afspraak 010 - 7200 200

Wij nemen ongedierte wel serieus

De Ongedierte Expert is opgericht in 2008 door de zakenpartners Patrick van Wensveen en Bas ’t Gilde. Al snel groeide we uit tot een flexibele onderneming met meerder werknemers in dienst die allen zijn opgeleid tot experts op het gebied van plaagdierenbestrijding, preventie en wering. De Ongedierte Expert is een betrouwbare en vakkundige partner op het gebied van plaagdierenpreventie en plaagdierenbestrijding.

De experts binnen De Ongedierte Expert zijn allen gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van plaagdieren en schadebestrijding in de zin van de nieuwe natuurwet. De Ongedierte Expert biedt dan ook een ondersteuning in preventie, wering en bestrijding. Wij bieden verschillende soorten diensten aan. Doordat er verschillende soorten overlast en besmettingen zijn van plaagdieren, is het belangrijk dat er voor elke situatie en voor elke bedrijf een bijpassend plaagdierenbestrijdingsprogramma is.

Heeft u vragen of problemen met ongedierte, aarzel dan niet en neem contact op met ons! De Ongedierte Expert kan dan geheel vrijblijvend een inspectie bij u uitvoeren, waarna u een passende offerte ontvangt.

Last van ongedierte?

Ontvang nu een gratis voorstel

Team

Volledige Naam

Functie

Tekst.

Volledige Naam

Functie

Tekst.

Volledige Naam

Functie

Tekst.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.
× Hoe kan ik je helpen?