Skip links

Muggen

Maak direct een afspraak 010 - 7200 200

Muggen

Muggen worden vooral waargenomen in juli, augustus en september. Muggen houden van warm, vochtige weer en komen veel voor in waterrijke streken, nabij stilstaand water maar ook in gebouwen waar stilstaand water is. Er zijn verschillende soorten muggen, maar het soort wat ons meest irriteert zijn de steek muggen. Deze muggen maken zoemend geluid en laten jeukende en soms pijnlijke bultjes achter en kunnen zelfs ernstige ziekten verspreiden. In Nederland zijn er 36 soorten steekmuggen, de meest bekende zijn de huissteekmug, geringde steekmug en de gewone steekmug. Er zijn soorten steekmuggen die richten zich op mensen en er zijn soorten die zich richten op dieren. De vrouwtjes muggen zuigen alleen bloed om hun eitjes te voeden, de mannetjes zijn vegetariërs.

Herken muggenplaag
Een muggenplaag is niet te herkennen, wel zal het te merken zijn het aantal steken op een lichaam.

Bel ons direct

Probleem

Vrouwtjes muggen kunnen steken wat voor huidirritatie kan zorgen. Ook kunnen een aantal mug soorten ziekten overbrengen zoals malaria, gele koorts, knokkelkoorts en elefantiasis. Deze muggen komen niet voor in Nederland.

Bestrijden

Wanneer muggen overlast is geconstateerd kan er contact worden opgenomen door te bellen of een email te sturen naar De Ongedierte Expert. Wij kunnen u woning behandelen met een langdurig werkende insecticiden. Hierdoor zal de overlast met minimaal 95% afnemen.
Tijdens de bestrijding zal de servicemedewerker een langdurig werkende insecticiden aan brengen op de rust plaatsen van muggen. Dit middel heeft een werkingsduur van circa 4-6 maanden. Na de behandeling mag de woning 2 uur niet worden betreden, na de 2 uur moet u de ruimten die behandeld is goed ventileren.

Voorkomen

Na de bestrijding zal onze servicemedewerker adviezen geven om muggen overlast in de toekomst te voorkomen.

De Ongedierte Expert
4.9
Gebaseerd op 88 beoordelingen
powered by Google
Wim PerdokWim Perdok
16:10 17 Nov 23
Ze hebben bij ons in de gemeenschappelijke garages Van Ommerenhaven en Van der Vormhaven en fijnmazig net gespannen tegen de traliewerk , wat duiven en eksters moeten buiten houden. Hiervoor moest er behoorlijk wat gaten worden geboord in beton waarna er ogen in gedraaid moest worden en daar kwam staaldraad doorheen. Ze hebben de behoorlijke klus in 4 dagen geklaard. Er is goed en netjes gewerkt. En wat het belangrijkste is dat de gevogelte niet meer binnen kan komen. Wij zijn behoorlijk tevreden.
edwin postedwin post
19:45 26 Oct 23
Dezelfde middag na de melding is de wespen plaag verholpen. Ook is in de prijs de garantiebepaling opgenomen om terug te komen totdat de plaag over is.Na de eerste behandeling geen wespen meer.
Annet van der LindenAnnet van der Linden
18:01 26 Oct 23
Heel blij met dit bedrijf! Gebeld en een paar uur later was het wespennest al bestreden.
Jeanineke akrJeanineke akr
14:57 26 Oct 23
Ik heb om 14.45 uur gebeld en binnen 2 uur was hij er en binnen een paar minuten was het klusje geklaard! Heel fijn!
Robert-Jan GroenendaalRobert-Jan Groenendaal
16:06 21 Aug 23
Mark is net geweest om een wespenest op mijn dakrand te bestrijden (in Maassluis). Toen ik belde kreeg ik geen grote centrale met een vaag verhaal over de kosten, als dit, zus zo..., maar gewoon Mark zelf aan de lijn met een heldere reactie op mijn verhaal. Gisteren dan de afspraak gemaakt en vandaag is die volgens afspraak ook netjes langsgekomen. Dus snel geholpen, professioneel gehandeld en een hele nette prijs (goedkoper dan de grote partijen). En zelfs garantie op de bestrijding, wat wil men nog meer👍
Anand NomeAnand Nome
11:13 16 Aug 23
Hij is goed te bereiken en plan snel een dag/tijd met je in.Een prima en professionele en aardige kerel.Hij is langs geweest om een wespen nest te verwijderen van het dak en gaf ook zijn garantie dat als het na 2 dagen niet weg zou zijn dat hij terug zou komen.Wat betreft in vergelijking via google met prijs verhouding komt hij ook goed uit de bus (€75,- met garantie).Zeer content over hem 🙂
js_loader
Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.
× Hoe kan ik je helpen?