Skip links

Mieren

Maak direct een afspraak 010 - 7200 200

Mieren

Mollen worden als plaag gezien vanwege de schade die ze kunnen aanrichten. Volwassen mollen worden maximaal 15 tot 18 cm lang en worden circa 3 jaar oud. In 1 jaar tijd kunnen 2 mollen zich ontwikkelen tot een familie van 14 mollen, die allen een eigen tunnelnetwerk graven.

Herkennen van mollen activiteiten
Wanneer er in de tuin of op het terrein hoopjes aarde wordt aangetroffen, heeft een mol zijn onderkomen gevonden.

Bel ons direct

Probleem

Mieren kunnen een plaag zijn en diverse problemen veroorzaken zoals:
• Verzakkingen van bestrating.
• Het aantasten van voedselvoorraden.
• Het bevuilen van voedselvoorraden.

Bestrijden

Wanneer een besmetting van mieren is geconstateerd kan er contact worden opgenomen door te bellen of een email te sturen naar De Ongedierte Expert.

Er zal een inspectie worden uitgevoerd door een van onze medewerkers. Na deze inspectie zal vastgesteld worde om welke soort mier het gaat en een passende bestrijding worden geadviseerd.

Tijdens de bestrijding zal onze servicemedewerker alle nodige acties ondernemen om de mieren nesten te behandelen. De kosten van de bestrijding zal dan ook afhankelijk zijn van het soort mier en de plaats en aantal mierennesten dat aanwezig is. Zelf mieren bestrijden raden wij af omdat voor het vaststellen van de juiste soort mier met bijpassende bestrijding expertise nodig is. Het mediterrane draaigatje heeft een geheel andere bestrijdingsplan nodig dan de zwarte wegmier. Wij raden toch aan om bij mierenoverlast contact op te nemen met De Ongedierte Expert.

Voorkomen

Zodra de bestrijding het gewenste resultaat heeft bereikt en er geen activiteiten van mieren meer zijn. Zal onze servicemedewerker adviezen geven om nieuwe activiteiten van mier te voorkomen.

De Ongedierte Expert
4.9
Gebaseerd op 88 beoordelingen
powered by Google
Wim PerdokWim Perdok
16:10 17 Nov 23
Ze hebben bij ons in de gemeenschappelijke garages Van Ommerenhaven en Van der Vormhaven en fijnmazig net gespannen tegen de traliewerk , wat duiven en eksters moeten buiten houden. Hiervoor moest er behoorlijk wat gaten worden geboord in beton waarna er ogen in gedraaid moest worden en daar kwam staaldraad doorheen. Ze hebben de behoorlijke klus in 4 dagen geklaard. Er is goed en netjes gewerkt. En wat het belangrijkste is dat de gevogelte niet meer binnen kan komen. Wij zijn behoorlijk tevreden.
edwin postedwin post
19:45 26 Oct 23
Dezelfde middag na de melding is de wespen plaag verholpen. Ook is in de prijs de garantiebepaling opgenomen om terug te komen totdat de plaag over is.Na de eerste behandeling geen wespen meer.
Annet van der LindenAnnet van der Linden
18:01 26 Oct 23
Heel blij met dit bedrijf! Gebeld en een paar uur later was het wespennest al bestreden.
Jeanineke akrJeanineke akr
14:57 26 Oct 23
Ik heb om 14.45 uur gebeld en binnen 2 uur was hij er en binnen een paar minuten was het klusje geklaard! Heel fijn!
Robert-Jan GroenendaalRobert-Jan Groenendaal
16:06 21 Aug 23
Mark is net geweest om een wespenest op mijn dakrand te bestrijden (in Maassluis). Toen ik belde kreeg ik geen grote centrale met een vaag verhaal over de kosten, als dit, zus zo..., maar gewoon Mark zelf aan de lijn met een heldere reactie op mijn verhaal. Gisteren dan de afspraak gemaakt en vandaag is die volgens afspraak ook netjes langsgekomen. Dus snel geholpen, professioneel gehandeld en een hele nette prijs (goedkoper dan de grote partijen). En zelfs garantie op de bestrijding, wat wil men nog meer👍
Anand NomeAnand Nome
11:13 16 Aug 23
Hij is goed te bereiken en plan snel een dag/tijd met je in.Een prima en professionele en aardige kerel.Hij is langs geweest om een wespen nest te verwijderen van het dak en gaf ook zijn garantie dat als het na 2 dagen niet weg zou zijn dat hij terug zou komen.Wat betreft in vergelijking via google met prijs verhouding komt hij ook goed uit de bus (€75,- met garantie).Zeer content over hem 🙂
js_loader
Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.
× Hoe kan ik je helpen?