Skip links

Spinnen

Maak direct een afspraak 010 - 7200 200

Spinnen

In Nederland komen er ongeveer 650 spinnensoorten voor. Spinnen zijn nuttige dieren omdat ze diverse soorten insecten eten. Veel voorkomende spinnen die binnenshuis voorkomen:
• De huisspin – de normale spin.
• De kelderspin – zeer lange, dunne poten.
• De wolf spin – grote harige spin, word vaak verward met een tarantula.
• De zakspin – de spin is lichtgeel, grijs of groen van kleur, deze spin is verantwoordelijk voor de meeste spinnenbeten.

Herken spinnenlaag
In woningen of gebouwen houden spinnen zich schuil in donkere, warme en nauwe ruimtes. Buiten verblijven spinnen graag in en rondom beplanting, verlichtingsbronnen en in schuren. Overmatige aanwezigheid van spinnenweb en ontlasting is een van de kenmerken.

Bel ons direct

Probleem

Een grote populatie spinnen kan hinderlijk zijn vanwege de webben die zij weven in huizen of buiten huizen. De uitwerpselen van een spin bevuilen vaak het schilderwerk van gebouwen. Ook kan het hinderlijk zijn vanwege de angst die mensen hebben voor spinnen.

Bestrijden

Wanneer spinnen overlast wordt geconstateerd kan er contact worden opgenomen door te bellen of een email te sturen naar De Ongedierte Expert.

Er zal een inspectie worden uitgevoerd door een van onze medewerkers, waarbij de ernst van de overlast wordt vastgesteld. Na deze inspectie zal direct de behandeling plaats vinden.

Binnen: Tijdens de behandeling binnen uw woning zal onze servicemedewerker een weringsmiddel aan brengen op plaatsen waar spinnen zich schuilhouden. Buiten: Tijdens de behandeling buiten uw woning zal onze servicemedewerker een irriterend middel aan brengen rondom raamkozijnen, onder de dakgoot en andere plaatsen waar activiteit van spinnen wordt geconstateerd. Dit middel zal de spinnen niet doden maar het zal ze verjagen. Na het aanbrengen van deze middelen zal de overlast met ongeveer 95% afnemen.

Voorkomen

Na de behandeling zal onze servicemedewerker vrijblijvende adviezen geven om spinnen overlast in de toekomst te voorkomen.
In de regel is het advies de behandeling 1 tot 2 maal per jaar te herhalen.

De Ongedierte Expert
4.9
Gebaseerd op 88 beoordelingen
powered by Google
Wim PerdokWim Perdok
16:10 17 Nov 23
Ze hebben bij ons in de gemeenschappelijke garages Van Ommerenhaven en Van der Vormhaven en fijnmazig net gespannen tegen de traliewerk , wat duiven en eksters moeten buiten houden. Hiervoor moest er behoorlijk wat gaten worden geboord in beton waarna er ogen in gedraaid moest worden en daar kwam staaldraad doorheen. Ze hebben de behoorlijke klus in 4 dagen geklaard. Er is goed en netjes gewerkt. En wat het belangrijkste is dat de gevogelte niet meer binnen kan komen. Wij zijn behoorlijk tevreden.
edwin postedwin post
19:45 26 Oct 23
Dezelfde middag na de melding is de wespen plaag verholpen. Ook is in de prijs de garantiebepaling opgenomen om terug te komen totdat de plaag over is.Na de eerste behandeling geen wespen meer.
Annet van der LindenAnnet van der Linden
18:01 26 Oct 23
Heel blij met dit bedrijf! Gebeld en een paar uur later was het wespennest al bestreden.
Jeanineke akrJeanineke akr
14:57 26 Oct 23
Ik heb om 14.45 uur gebeld en binnen 2 uur was hij er en binnen een paar minuten was het klusje geklaard! Heel fijn!
Robert-Jan GroenendaalRobert-Jan Groenendaal
16:06 21 Aug 23
Mark is net geweest om een wespenest op mijn dakrand te bestrijden (in Maassluis). Toen ik belde kreeg ik geen grote centrale met een vaag verhaal over de kosten, als dit, zus zo..., maar gewoon Mark zelf aan de lijn met een heldere reactie op mijn verhaal. Gisteren dan de afspraak gemaakt en vandaag is die volgens afspraak ook netjes langsgekomen. Dus snel geholpen, professioneel gehandeld en een hele nette prijs (goedkoper dan de grote partijen). En zelfs garantie op de bestrijding, wat wil men nog meer👍
Anand NomeAnand Nome
11:13 16 Aug 23
Hij is goed te bereiken en plan snel een dag/tijd met je in.Een prima en professionele en aardige kerel.Hij is langs geweest om een wespen nest te verwijderen van het dak en gaf ook zijn garantie dat als het na 2 dagen niet weg zou zijn dat hij terug zou komen.Wat betreft in vergelijking via google met prijs verhouding komt hij ook goed uit de bus (€75,- met garantie).Zeer content over hem 🙂
js_loader
Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.
× Hoe kan ik je helpen?