Ongedierte aan boord kan een risico voor de hygiëne maar ook de gezondheid van de bemanning veroorzaken. Ook de staat van de handelswaren kunnen door ongedierte beschadigd worden.
De bestrijding technici van De Ongedierte Expert, zijn een betrouwbare partner en hebben decennia ervaring in de scheepvaartbranche.

Screenshot 2020-11-07 at 11.49.53

Het probleem

Schepen komen op onregelmatige tijden de haven binnen lopen en varen deze uit. Zodra er een besmetting aan boord plaats vindt van kakkerlakken, muizen, ratten of andere ongedierte moet het op ad-hoc basis en efficiënt worden aangepakt, want het schip moet z.s.m. vertrekken.
Neem contact op met De Ongedierte Expert

De bestrijding door De Ongedierte Expert

Met onze professionele aanpak kunnen wij met ons team, binnen enkele uren in actie komen. Zodra de scheepsagent of reder melding maakt van het plaagdierprobleem samen met de tijd en plaats van aankomst, kunnen wij aanvangen met de werkzaamheden.

Het voorkomen

Tijdens elke inspectiebezoek zal er een IPM-scan uitgevoerd worden:
– Duidelijke omschrijving van het gebrek/risico.
– Fotorapportage waardoor u snel een goed beeld krijgt.
– Eenvoudige adviezen voor een snelle oplossing.

Na onze inspectie adviseren wij u welke weringsvoorzieningen er zijn voor uw bedrijf om het risico van ongedierte te beperken. Waar nodig kunnen wij deze voorzieningen in een offerte opnemen en voor u leveren en plaatsen.

stappen doe

100%
TEVREDENHEIDS
GARANTIE

Wij lossen gegarandeerd uw probleem met ongedierte op. Voor ons geldt de slogan: "Kan niet bestaat niet". Voor wespennesten krijgt u uiteraard seizoensgarantie.