Skip links

Maritiem

Maak direct een afspraak 010 - 7200 200

Maritiem

Ongedierte aan boord levert een risico voor hygiëne en dus ook voor de gezondheid van de bemanning op. Ook de staat van de te vervoeren goederen kunnen door plaagdieren aangetast worden. De bestrijding technici van De Ongedierte Expert, zijn een betrouwbare partner en hebben decennia ervaring in de scheepvaartbranche.

Bel ons direct

Probleem

Zodra er een besmetting aan boord plaats vindt van kakkerlakken, muizen, ratten, bed wantsen of andere ongedierte moet het op ad-hoc basis en efficiënt worden aangepakt.

Bestrijden

Met onze professionele aanpak kunnen wij met ons team, binnen enkele uren in actie komen. Uiteraard mag het de planning van het schip niet beïnvloeden. Zodra de scheepsagent of reder melding maakt van het plaagdierprobleem samen met informatie met betrekking tot ETA en plaats van aankomst, kunnen wij aanvangen met de werkzaamheden. Hiervoor zijn wij 24/7 bereikbaar en inzetbaar.

Voorkomen

Tijdens elke bezoek zal er een IPM-scan uitgevoerd worden:
•  Duidelijke omschrijving van het gebrek/risico.
•  Fotorapportage waardoor u snel een goed beeld krijgt.
•  Eenvoudige adviezen voor een snelle oplossing.

Na onze inspectie adviseren wij u welke weringsvoorzieningen er zijn voor uw bedrijf om het risico van ongedierte te beperken.

De Ongedierte Expert
4.9
Gebaseerd op 88 beoordelingen
powered by Google
Wim PerdokWim Perdok
16:10 17 Nov 23
Ze hebben bij ons in de gemeenschappelijke garages Van Ommerenhaven en Van der Vormhaven en fijnmazig net gespannen tegen de traliewerk , wat duiven en eksters moeten buiten houden. Hiervoor moest er behoorlijk wat gaten worden geboord in beton waarna er ogen in gedraaid moest worden en daar kwam staaldraad doorheen. Ze hebben de behoorlijke klus in 4 dagen geklaard. Er is goed en netjes gewerkt. En wat het belangrijkste is dat de gevogelte niet meer binnen kan komen. Wij zijn behoorlijk tevreden.
edwin postedwin post
19:45 26 Oct 23
Dezelfde middag na de melding is de wespen plaag verholpen. Ook is in de prijs de garantiebepaling opgenomen om terug te komen totdat de plaag over is.Na de eerste behandeling geen wespen meer.
Annet van der LindenAnnet van der Linden
18:01 26 Oct 23
Heel blij met dit bedrijf! Gebeld en een paar uur later was het wespennest al bestreden.
Jeanineke akrJeanineke akr
14:57 26 Oct 23
Ik heb om 14.45 uur gebeld en binnen 2 uur was hij er en binnen een paar minuten was het klusje geklaard! Heel fijn!
Robert-Jan GroenendaalRobert-Jan Groenendaal
16:06 21 Aug 23
Mark is net geweest om een wespenest op mijn dakrand te bestrijden (in Maassluis). Toen ik belde kreeg ik geen grote centrale met een vaag verhaal over de kosten, als dit, zus zo..., maar gewoon Mark zelf aan de lijn met een heldere reactie op mijn verhaal. Gisteren dan de afspraak gemaakt en vandaag is die volgens afspraak ook netjes langsgekomen. Dus snel geholpen, professioneel gehandeld en een hele nette prijs (goedkoper dan de grote partijen). En zelfs garantie op de bestrijding, wat wil men nog meer👍
Anand NomeAnand Nome
11:13 16 Aug 23
Hij is goed te bereiken en plan snel een dag/tijd met je in.Een prima en professionele en aardige kerel.Hij is langs geweest om een wespen nest te verwijderen van het dak en gaf ook zijn garantie dat als het na 2 dagen niet weg zou zijn dat hij terug zou komen.Wat betreft in vergelijking via google met prijs verhouding komt hij ook goed uit de bus (€75,- met garantie).Zeer content over hem 🙂
js_loader
Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.
× Hoe kan ik je helpen?