Skip links

Bedwantsen

Maak direct een afspraak 010 - 7200 200

Overlast van bedwantsen?

Bedwantsen ook wel bed bugs genoemd en komen steeds vaker voor in Nederland. Bedwantsen zijn kleine parasieten die leven van het bloed van de mens. Meestal is een Bedwants pas te herkennen door dat ze gebeten hebben.

•  De beet is te herkennen aan rode bultjes die een rij vormen.
•  Meestal is beet te vinden in de nek of op de handen, armen en benen.
•  Bedwantsen zijn ook te herkennen aan de plotselinge bloedvlekjes op het beddengoed.
•  Aan de uitwerpselen (zwarte puntjes) die ze achterlaten.
•  Vervellingshuidjes en eitjes op donkere en verscholen plaatsen

Waar komt mogelijk overlast van bedwantsen voor?
Bedwantsen level voornamelijk op plaatsen waar bedden zijn zoals woonhuizen, op schepen en hotels. Ze houden zich schuil in naden en kieren, onder matrassen, achter behang, plafondranden dicht bij het hoofdeinde van bedden.

Uiterlijk

•  Roodbruin van kleur
•  Na de maaltijd donkerrood van kleur
•  Ovale vorm
•  Zijn 5-8 mm groot

Bel ons direct

Probleem

Bedwantsen kunnen ziekte kiemen dragen en verspreiden. Ook veroorzaken bedwantsen pijnlijke bulten, ontstekingen en opgezwollen plekken bij de gastheer/vrouw. Imago schade door slechte beoordeling door hotelgasten die hiermee geconfronteerd worden.

Bestrijden

Er zal een inspectie worden uitgevoerd door een van onze medewerkers. Hierbij zal gezocht worden in objecten als matrassen, boxsprings, lattenbodems, nachtkastjes, kledingkasten, schakelaars en schilderijen. Tijdens deze zoekslag zal gezocht worden naar uitwerpselen, vervellinghuidjes, eitjes en levende bedwantsen in alle stadia.

Alle bed linnen en gordijnen in de besmette ruimte in plastic zakken doen en afsluiten. Deze z.s.m. wassen boven de 60 graden celsius.

Bij de bestrijding zal onze servicemedewerker een behandeling uitvoeren:

  • Stoombehandeling, waarbij alle levende bedwantsen en eitjes gedood zullen worden.
  • Langdurig werkende insecticiden aan brengen op de plaatsen waar bedwants activiteiten zijn geconstateerd.
  • Olie suspensie aanbrengen, dit verbeterd het blootstellingsprofiel van bedwantsen.

Het aantal bezoeken dat nodig is om de bedwantsen te bestrijden is afhankelijk van de besmetting. En de bouwkundige situatie van de besmette ruimte. De bezoekfrequentie en bijhorende kosten zullen worden besproken tijdens de inspectie.

Voorkomen

Zodra de bestrijding het gewenste resultaat heeft bereikt en er geen activiteit van bedwantsen meer is, zal de servicemedewerker adviezen geven om nieuwe besmetting te voorkomen. Deze adviezen zijn geheel vrijblijvend.

De Ongedierte Expert
4.9
Gebaseerd op 88 beoordelingen
powered by Google
Wim PerdokWim Perdok
16:10 17 Nov 23
Ze hebben bij ons in de gemeenschappelijke garages Van Ommerenhaven en Van der Vormhaven en fijnmazig net gespannen tegen de traliewerk , wat duiven en eksters moeten buiten houden. Hiervoor moest er behoorlijk wat gaten worden geboord in beton waarna er ogen in gedraaid moest worden en daar kwam staaldraad doorheen. Ze hebben de behoorlijke klus in 4 dagen geklaard. Er is goed en netjes gewerkt. En wat het belangrijkste is dat de gevogelte niet meer binnen kan komen. Wij zijn behoorlijk tevreden.
edwin postedwin post
19:45 26 Oct 23
Dezelfde middag na de melding is de wespen plaag verholpen. Ook is in de prijs de garantiebepaling opgenomen om terug te komen totdat de plaag over is.Na de eerste behandeling geen wespen meer.
Annet van der LindenAnnet van der Linden
18:01 26 Oct 23
Heel blij met dit bedrijf! Gebeld en een paar uur later was het wespennest al bestreden.
Jeanineke akrJeanineke akr
14:57 26 Oct 23
Ik heb om 14.45 uur gebeld en binnen 2 uur was hij er en binnen een paar minuten was het klusje geklaard! Heel fijn!
Robert-Jan GroenendaalRobert-Jan Groenendaal
16:06 21 Aug 23
Mark is net geweest om een wespenest op mijn dakrand te bestrijden (in Maassluis). Toen ik belde kreeg ik geen grote centrale met een vaag verhaal over de kosten, als dit, zus zo..., maar gewoon Mark zelf aan de lijn met een heldere reactie op mijn verhaal. Gisteren dan de afspraak gemaakt en vandaag is die volgens afspraak ook netjes langsgekomen. Dus snel geholpen, professioneel gehandeld en een hele nette prijs (goedkoper dan de grote partijen). En zelfs garantie op de bestrijding, wat wil men nog meer👍
Anand NomeAnand Nome
11:13 16 Aug 23
Hij is goed te bereiken en plan snel een dag/tijd met je in.Een prima en professionele en aardige kerel.Hij is langs geweest om een wespen nest te verwijderen van het dak en gaf ook zijn garantie dat als het na 2 dagen niet weg zou zijn dat hij terug zou komen.Wat betreft in vergelijking via google met prijs verhouding komt hij ook goed uit de bus (€75,- met garantie).Zeer content over hem 🙂
js_loader
× Hoe kan ik je helpen?