Skip links

Overheid

Maak direct een afspraak 010 - 7200 200

Overheid

De overheid draag zorgplicht aangaande de volksgezondheid in openbare gebouwen en het openbaar gebied. Plagen van ongedierte hebben grote invloed op de verspreiding van ziektes voor mensen en dieren. De Ongedierte Expert is al decennia een betrouwbare partner voor plaatselijke overheden. Laatste jaren is met name in de integrale rattenbeheersing een grote inzet gedaan door De Ongedierte Expert voor gemeentes.

Bel ons direct

Probleem

Het openbaar gebied staat steeds meer onder druk. Recreatie, bedrijven, natuur en inwoners. Ieder gebruiker van het openbaar gebied heeft zijn eigen belangen en (plaag)dieren hebben hierbinnen eveneens hun posities. Om de populatie plaagdieren beheersbaar te houden zijn er meerdere gemeentes die veel inzet reserveren.

Bestrijden

De Ongedierte Expert heeft voor elke overheidsinstantie een passende oplossing.
•  Is het wespenbestrijding?
•  Het bestrijden van mollen in openbaar groen?
•  Of het wegvangen van konijnen op beheerde sportterreinen?
•  Lopen de ratten langs het water in het park waar kinderen spelen?

Wij kunnen dit snel en efficiënt aanpakken. Op afroep bestrijdt De Ongedierte Expert al jaren bruine ratten op probleemlocaties in het openbaar gebied. Ook het bestrijden van ongedierte binnen uw gebouwen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn KPMB en VCA gecertificeerd.

Voorkomen

Na onze inspectie adviseren wij u ook welke weringsvoorzieningen er zijn voor uw bedrijf om het risico van ongedierte op uw terrein of gebouw te beperken. Waar nodig kunnen wij deze voorzieningen in een offerte opnemen en voor u leveren en plaatsen.

De Ongedierte Expert
4.9
Gebaseerd op 88 beoordelingen
powered by Google
Wim PerdokWim Perdok
16:10 17 Nov 23
Ze hebben bij ons in de gemeenschappelijke garages Van Ommerenhaven en Van der Vormhaven en fijnmazig net gespannen tegen de traliewerk , wat duiven en eksters moeten buiten houden. Hiervoor moest er behoorlijk wat gaten worden geboord in beton waarna er ogen in gedraaid moest worden en daar kwam staaldraad doorheen. Ze hebben de behoorlijke klus in 4 dagen geklaard. Er is goed en netjes gewerkt. En wat het belangrijkste is dat de gevogelte niet meer binnen kan komen. Wij zijn behoorlijk tevreden.
edwin postedwin post
19:45 26 Oct 23
Dezelfde middag na de melding is de wespen plaag verholpen. Ook is in de prijs de garantiebepaling opgenomen om terug te komen totdat de plaag over is.Na de eerste behandeling geen wespen meer.
Annet van der LindenAnnet van der Linden
18:01 26 Oct 23
Heel blij met dit bedrijf! Gebeld en een paar uur later was het wespennest al bestreden.
Jeanineke akrJeanineke akr
14:57 26 Oct 23
Ik heb om 14.45 uur gebeld en binnen 2 uur was hij er en binnen een paar minuten was het klusje geklaard! Heel fijn!
Robert-Jan GroenendaalRobert-Jan Groenendaal
16:06 21 Aug 23
Mark is net geweest om een wespenest op mijn dakrand te bestrijden (in Maassluis). Toen ik belde kreeg ik geen grote centrale met een vaag verhaal over de kosten, als dit, zus zo..., maar gewoon Mark zelf aan de lijn met een heldere reactie op mijn verhaal. Gisteren dan de afspraak gemaakt en vandaag is die volgens afspraak ook netjes langsgekomen. Dus snel geholpen, professioneel gehandeld en een hele nette prijs (goedkoper dan de grote partijen). En zelfs garantie op de bestrijding, wat wil men nog meer👍
Anand NomeAnand Nome
11:13 16 Aug 23
Hij is goed te bereiken en plan snel een dag/tijd met je in.Een prima en professionele en aardige kerel.Hij is langs geweest om een wespen nest te verwijderen van het dak en gaf ook zijn garantie dat als het na 2 dagen niet weg zou zijn dat hij terug zou komen.Wat betreft in vergelijking via google met prijs verhouding komt hij ook goed uit de bus (€75,- met garantie).Zeer content over hem 🙂
js_loader
× Hoe kan ik je helpen?