Last van Mollen? Bel 010 7200 200

Mollen

Mollen worden als plaag gezien vanwege de schade die ze kunnen aanrichten. Volwassen mollen worden maximaal 15 tot 18 cm lang en worden circa 3 jaar oud. In 1 jaar tijd kunnen 2 mollen zich ontwikkelen tot een familie van 14 mollen, die allen een eigen tunnelnetwerk graven.

 

Herkennen van mollen activiteiten

Wanneer er in de tuin of op het terrein hoopjes aarde wordt aangetroffen, heeft een mol zijn onderkomen gevonden.

Waarschuwing

Mollen kunnen erg veel schade brengen aan het gazon of aan het terrein. Voor overlast neem direct contact op met De Ongedierte Expert.

Het Probleem

Mollen brengen schade aan gazons, bloembedden, tuinen en bestrating.

 

Bestrijding

Wanneer er overlast van mollen is geconstateerd kan er contact worden opgenomen door te bellen of een email te sturen naar De Ongedierte Expert. Er zal een inspectie worden uitgevoerd door een van onze medewerkers. Na deze inspectie zullen de problemen en oplossingen worden besproken. Omdat er veel manieren zijn om mollen te bestrijden zal er na de inspectie worden gekeken welke manier het beste is voor u situatie.

Voorkomen

Zodra de bestrijding het gewenste resultaat heeft bereikt en er geen activiteiten van mollen meer zijn. Zal onze servicemedewerker adviezen geven om nieuwe activiteiten van mollen te voorkomen.