Skip links

Vastgoed

Maak direct een afspraak 010 - 7200 200

Vastgoed

Bedrijfsmatig vastgoed en investeringsprojecten moeten aantrekkelijk zijn voor huurders en geld opleveren en dus vrij zijn van plaagdieren. Neemt u als vastgoedeigenaar en of beheerder het heft in eigen hand en zorgt u voor een adequaat plaagdierbeheer?

De Ongedierte Expert is al een decennium lang een vertrouwde partner voor eigenaren en beheerders van vastgoed. Onze bestrijdingstechnici zijn allen gecertificeerd en hebben jarenlange praktijkervaringen.

Bel ons direct

Probleem

Plaagdieren kunnen ziekten veroorzaken bij mensen, schade veroorzaken aan uw bedrijfsmiddelen, goederen, aan uw bedrijfspand maar ook uw imago negatief beïnvloeden.

Bestrijden

Met onze professionele aanpak volgens de IPM (Intergradet Pest Management) combineren wij de bestrijding met weringsadviezen om risico’s te voorkomen!

Een grondige en uitgebreide inspectie resulteert in een duidelijk rapportage en vrijblijvende offerte. Hierna weet u, de oorsprong van de plaagdieren, wat onze aanpak en de kosten zijn.

Voorkomen is beter als achteraf genezen. Soms is het dicht maken van gaten voldoende om muizenproblemen af te wenden. De Ongedierte Expert heeft jaren langen ervaring in habitat management in en om gebouwen.

Wanneer een snelle en omvangrijke bestrijdingsactie nodig is dan staan we binnen 4 uur locatie. Gegarandeerd! We gebruiken beproefde en innovatieve methodes en nieuwe toegestane middelen, u wilt immers snel van uw problemen af.

Het schoon houden zorgt al vaak voor minder risico op plaagdieren. Periodieke controles helpen om bij constatering van de kleinste besmetting direct te kunnen acteren en het risico van uitbreiding

Voorkomen

Tijdens elke inspectiebezoek zal er een IPM-scan uitgevoerd worden:
•  Duidelijke omschrijving van het gebrek/risico
•  Fotorapportage waardoor u snel een goed beeld krijgt.
•  Eenvoudige adviezen voor een snelle oplossing.

Na onze inspectie brengen wij advies uit welke weringsvoorzieningen er nodig zijn om het risico van ongedierte op uw terrein of in uw gebouw te beperken. Uiteraard kunnen wij deze voorzieningen in een offerte opnemen en voor u uitvoeren.

De Ongedierte Expert
4.9
Gebaseerd op 88 beoordelingen
powered by Google
Wim PerdokWim Perdok
16:10 17 Nov 23
Ze hebben bij ons in de gemeenschappelijke garages Van Ommerenhaven en Van der Vormhaven en fijnmazig net gespannen tegen de traliewerk , wat duiven en eksters moeten buiten houden. Hiervoor moest er behoorlijk wat gaten worden geboord in beton waarna er ogen in gedraaid moest worden en daar kwam staaldraad doorheen. Ze hebben de behoorlijke klus in 4 dagen geklaard. Er is goed en netjes gewerkt. En wat het belangrijkste is dat de gevogelte niet meer binnen kan komen. Wij zijn behoorlijk tevreden.
edwin postedwin post
19:45 26 Oct 23
Dezelfde middag na de melding is de wespen plaag verholpen. Ook is in de prijs de garantiebepaling opgenomen om terug te komen totdat de plaag over is.Na de eerste behandeling geen wespen meer.
Annet van der LindenAnnet van der Linden
18:01 26 Oct 23
Heel blij met dit bedrijf! Gebeld en een paar uur later was het wespennest al bestreden.
Jeanineke akrJeanineke akr
14:57 26 Oct 23
Ik heb om 14.45 uur gebeld en binnen 2 uur was hij er en binnen een paar minuten was het klusje geklaard! Heel fijn!
Robert-Jan GroenendaalRobert-Jan Groenendaal
16:06 21 Aug 23
Mark is net geweest om een wespenest op mijn dakrand te bestrijden (in Maassluis). Toen ik belde kreeg ik geen grote centrale met een vaag verhaal over de kosten, als dit, zus zo..., maar gewoon Mark zelf aan de lijn met een heldere reactie op mijn verhaal. Gisteren dan de afspraak gemaakt en vandaag is die volgens afspraak ook netjes langsgekomen. Dus snel geholpen, professioneel gehandeld en een hele nette prijs (goedkoper dan de grote partijen). En zelfs garantie op de bestrijding, wat wil men nog meer👍
Anand NomeAnand Nome
11:13 16 Aug 23
Hij is goed te bereiken en plan snel een dag/tijd met je in.Een prima en professionele en aardige kerel.Hij is langs geweest om een wespen nest te verwijderen van het dak en gaf ook zijn garantie dat als het na 2 dagen niet weg zou zijn dat hij terug zou komen.Wat betreft in vergelijking via google met prijs verhouding komt hij ook goed uit de bus (€75,- met garantie).Zeer content over hem 🙂
js_loader
Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.
× Hoe kan ik je helpen?