Skip links

Vlooien

Maak direct een afspraak 010 - 7200 200

Vlooien

De meest voorkomende vlooi is de katten vlo en honden vlo. Deze hebben nagenoeg hetzelfde uiterlijk en zijn alleen te onderscheiden onder een vergrootglas.Vlooien leven op dieren en leven van het bloed van deze dieren.

Herken de vlo
Vlooien laten zich niet graag zien dus de aanwezigheid van de vlo is wat makkelijker te herkennen.
• Vlooien laten uitwerpselen achter in de vacht van het dier, dit zijn kleine zwarte korrels.
• Als je heel goed kijkt kun je de vlooien in de vacht van het dier zien zitten. Of met een vlooienkam uit de vacht halen.
• Vlooien leven van dierenbloed maar bijten in nood soms ook de mens. De beet van een vlo is te herkennen aan een rood bultje of een kleine blaar.

Bel ons direct

Probleem

Vlooien kunnen meerdere problemen met zich meebrengen.
• Vlooien kunnen erg vervelend zijn door de overlast die ze veroorzaken bij huisdieren of bij de mens.
• Ook kunnen vlooien fungeren als overbrengen van ziektes.

Bestrijden

Wanneer een besmetting van vlooien is geconstateerd kan er contact worden opgenomen door te bellen of een email te sturen naar De Ongedierte Expert.

Er zal een inspectie worden uitgevoerd door een van onze medewerkers. Hierna licht onze medewerker de bestrijdingsprocedure toe. Hierna zal de bestrijding plaats vinden.

Tijdens de bestrijding zal onze servicemedewerker een langdurig werkende insecticiden aan brengen op de plaatsen van de vlooien zich schuilhouden. Dit middel heeft een nawerking van 4 tot 6 maanden. Na de behandeling mag de woning 2 uur niet worden betreden, na de 2 uur moet u de ruimten die behandeld is goed ventileren. Het hierna met grote regelmaat stofzuigen zeker van vloerbedekking draagt bij tot een betere bestrijding.

Het aantal bezoeken dat nodig is om de vlooien te bestrijden is afhankelijk van de besmetting. De bezoekfrequentie en bijhorende kosten zullen worden besproken tijdens de inspectie.

Voorkomen

Je kunt de kans op overlast van vlooien beperken door regelmatig je huisdieren te controleren en te behandelen met een middel tegen vlooien, verkrijgbaar in de betere dierenwinkel of bij de dierenarts. Ook kun je de kant op vlooien beperken door regelmatig je huis goed schoon te maken en te stofzuigen.

De Ongedierte Expert
4.9
Gebaseerd op 88 beoordelingen
powered by Google
Wim PerdokWim Perdok
16:10 17 Nov 23
Ze hebben bij ons in de gemeenschappelijke garages Van Ommerenhaven en Van der Vormhaven en fijnmazig net gespannen tegen de traliewerk , wat duiven en eksters moeten buiten houden. Hiervoor moest er behoorlijk wat gaten worden geboord in beton waarna er ogen in gedraaid moest worden en daar kwam staaldraad doorheen. Ze hebben de behoorlijke klus in 4 dagen geklaard. Er is goed en netjes gewerkt. En wat het belangrijkste is dat de gevogelte niet meer binnen kan komen. Wij zijn behoorlijk tevreden.
edwin postedwin post
19:45 26 Oct 23
Dezelfde middag na de melding is de wespen plaag verholpen. Ook is in de prijs de garantiebepaling opgenomen om terug te komen totdat de plaag over is.Na de eerste behandeling geen wespen meer.
Annet van der LindenAnnet van der Linden
18:01 26 Oct 23
Heel blij met dit bedrijf! Gebeld en een paar uur later was het wespennest al bestreden.
Jeanineke akrJeanineke akr
14:57 26 Oct 23
Ik heb om 14.45 uur gebeld en binnen 2 uur was hij er en binnen een paar minuten was het klusje geklaard! Heel fijn!
Robert-Jan GroenendaalRobert-Jan Groenendaal
16:06 21 Aug 23
Mark is net geweest om een wespenest op mijn dakrand te bestrijden (in Maassluis). Toen ik belde kreeg ik geen grote centrale met een vaag verhaal over de kosten, als dit, zus zo..., maar gewoon Mark zelf aan de lijn met een heldere reactie op mijn verhaal. Gisteren dan de afspraak gemaakt en vandaag is die volgens afspraak ook netjes langsgekomen. Dus snel geholpen, professioneel gehandeld en een hele nette prijs (goedkoper dan de grote partijen). En zelfs garantie op de bestrijding, wat wil men nog meer👍
Anand NomeAnand Nome
11:13 16 Aug 23
Hij is goed te bereiken en plan snel een dag/tijd met je in.Een prima en professionele en aardige kerel.Hij is langs geweest om een wespen nest te verwijderen van het dak en gaf ook zijn garantie dat als het na 2 dagen niet weg zou zijn dat hij terug zou komen.Wat betreft in vergelijking via google met prijs verhouding komt hij ook goed uit de bus (€75,- met garantie).Zeer content over hem 🙂
js_loader
Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.
× Hoe kan ik je helpen?