Skip links

Wespen

Maak direct een afspraak 010 - 7200 200

  Wespen

  Wespen hebben een karakteristieke gele en zwarte dwarstekening op hun rug/ achterlijf. Last van wespen? of last van een wespennest? Bel nu 010-7200200

  Herken een wespennest
  Een wespennest is te herkennen aan het materiaal waarvan die gemaakt is, het nest is papierachtig en gemaakt van hout of isolatiemateriaal.Een wespennest is ook te herkennen aan de plaats waar die hangt zoals onder dakranden, op zolder, in spouwmuren of in schuren.

  Bel ons direct
  90 euro, dezelfde dag een oplossing
  Persoonlijk contact met de bestrijder
  Seizoensgarantie. Het hele jaar wespenvrij
  Enkele uren na bestrijding vrij van overlast

  Prijzen (omgeving Rotterdam)

  Muizen €95,- per bezoek
  Ratten in achtertuin €125,- per bezoek
  Mieren binnen €125,- per bezoek
  Spinnen behandeling buiten €150,- regulier eengezinswoning

  Rest van plaagdieren (als bedwantsen, houtworm, mollen, vlooien etc).
  Stuur foto`s van de overlast, vraag via Whatsapp direct een prijs op!

  De Ongedierte Expert
  4.9
  Gebaseerd op 88 beoordelingen
  powered by Google
  Wim PerdokWim Perdok
  16:10 17 Nov 23
  Ze hebben bij ons in de gemeenschappelijke garages Van Ommerenhaven en Van der Vormhaven en fijnmazig net gespannen tegen de traliewerk , wat duiven en eksters moeten buiten houden. Hiervoor moest er behoorlijk wat gaten worden geboord in beton waarna er ogen in gedraaid moest worden en daar kwam staaldraad doorheen. Ze hebben de behoorlijke klus in 4 dagen geklaard. Er is goed en netjes gewerkt. En wat het belangrijkste is dat de gevogelte niet meer binnen kan komen. Wij zijn behoorlijk tevreden.
  edwin postedwin post
  19:45 26 Oct 23
  Dezelfde middag na de melding is de wespen plaag verholpen. Ook is in de prijs de garantiebepaling opgenomen om terug te komen totdat de plaag over is.Na de eerste behandeling geen wespen meer.
  Annet van der LindenAnnet van der Linden
  18:01 26 Oct 23
  Heel blij met dit bedrijf! Gebeld en een paar uur later was het wespennest al bestreden.
  Jeanineke akrJeanineke akr
  14:57 26 Oct 23
  Ik heb om 14.45 uur gebeld en binnen 2 uur was hij er en binnen een paar minuten was het klusje geklaard! Heel fijn!
  Robert-Jan GroenendaalRobert-Jan Groenendaal
  16:06 21 Aug 23
  Mark is net geweest om een wespenest op mijn dakrand te bestrijden (in Maassluis). Toen ik belde kreeg ik geen grote centrale met een vaag verhaal over de kosten, als dit, zus zo..., maar gewoon Mark zelf aan de lijn met een heldere reactie op mijn verhaal. Gisteren dan de afspraak gemaakt en vandaag is die volgens afspraak ook netjes langsgekomen. Dus snel geholpen, professioneel gehandeld en een hele nette prijs (goedkoper dan de grote partijen). En zelfs garantie op de bestrijding, wat wil men nog meer👍
  Anand NomeAnand Nome
  11:13 16 Aug 23
  Hij is goed te bereiken en plan snel een dag/tijd met je in.Een prima en professionele en aardige kerel.Hij is langs geweest om een wespen nest te verwijderen van het dak en gaf ook zijn garantie dat als het na 2 dagen niet weg zou zijn dat hij terug zou komen.Wat betreft in vergelijking via google met prijs verhouding komt hij ook goed uit de bus (€75,- met garantie).Zeer content over hem 🙂
  js_loader

  Probleem

  Wespen kunnen verschillende problemen veroorzaken.

  • Wespensteken zijn pijnlijk en hinderlijk en geven vaak een zwelling van de huid voor enkele dagen.
  • Wanneer u na een wespenbeet benauwd word of flauw vallen ervaart, bel dan direct 112
  • Wespen kunnen schade aanrichten aan gebouwen, doordat ze knagen aan hout en isolatiematerialen.


  NIET DOEN:
  Maak nooit de gaten wespen uit komen dicht. Hierdoor gaan wespen een andere uitgang zoeken, soms komen ze dan in een slaapkamer of keuken met 100den naar buiten.


  WEL DOEN:

  Bel ons direct

  Bestrijden

  Wanneer er overlast van wespen is geconstateerd kan er contact worden opgenomen door te bellen of een email te sturen naar De Ongedierte Expert. Er zal dan op korte termijn een afspraak gemaakt worden om het wespennest te bestrijden/verwijderen. De kosten zijn afhankelijk van de hoogte en de plaats waar het wespennest zich bevindt.

  Tijdens de bestrijding zal er een bestrijdingsmiddel in het nest en bij alle openingen worden gespoten. Op de bestrijding van het wespennest geven wij garantie. Dit houdt in dat als het probleem na 72 uur niet verholpen is (wespen zijn nog steeds actief na 72 uur), wij kosteloos terugkomen om het wespennest nog een keer te behandelen.

  Voorkomen

  Om overlast van wespen in een woning te voorkomen kunt u horren voor ramen en deuren plaatsen. Ook is het van belang om prullenbakken en vuilcontainers gesloten te houden. Om te voorkomen dat wespen een wespennest maken in of rondom u woning zijn er diverse mogelijkheden zoals het plaatsen van bijenbekjes (Wat ook wij voor u kunnen uitvoeren). Onze service medewerker zal na het uitvoeren van de behandeling vrijblijvend advies geven hoe de kans op een wespennest in de toekomst te minimaliseren.

  × Hoe kan ik je helpen?