De overheid heeft een voorbeeldfunctie, waar dan ook het belang van de volksgezondheid belangrijk is. Er moet ook worden toegezien dat in overheidsgebouwen en openbare ruimten de plaagdieren overlast zo veel mogelijk dient te worden beperkt en bestreden.

Het probleem

Steeds meer gemeentelijke overheden treden terug of stoppen met het bestrijden van ongedierte door bezuinigingen.

De bestrijding door De Ongedierte Expert

De Ongedierte Expert heeft voor elke overheidsinstantie een passende oplossing, is het wespenbestrijding? Het bestrijden van mollen in openbaar groen? Of het wegvangen van konijnen op beheerde sportterreinen? Wij kunnen dit snel en efficiënt aanpakken. Ook het bestrijden van ongedierte binnen uw gebouwen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten

Het voorkomen

Na onze inspectie adviseren wij u ook welke weringsvoorzieningen er zijn voor uw bedrijf om het risico van ongedierte op uw terrein of gebouw te beperken. Waar nodig kunnen wij deze voorzieningen in een offerte opnemen en voor u leveren plus plaatsen.

100%
TEVREDENHEIDS
GARANTIE

Wij lossen gegarandeerd uw probleem met ongedierte op. Voor ons geldt de slogan: "Kan niet bestaat niet". Voor wespennesten krijgt u uiteraard seizoensgarantie.