Last van Bedwantsen? Bel 010 7200 200

Bedwantsen

bedwantsen_thumbnail

Bedwantsen ook wel bed bugs genoemd en komen steeds vaker voor in Nederland. Bedwantsen zijn kleine parasieten die leven van het bloed van de mens.

Uiterlijk:

  • Roodbruin van kleur
  • Na de maaltijd donkerrood van kleur
  • Ovale vorm
  • Zijn 5-8 mm groot

 

Herken bedwantsen

Meestal is een bedwants pas te herkennen door dat ze gebeten hebben, deze beet is te herkennen aan rode bultjes die een rij vormen. Bedwantsen zijn ook te herkennen aan de plotselinge bloedvlekjes op het beddengoed of door hun uitwerpselen die ze achterlaten (zwarte puntjes). Bedwantsen level voornamelijk op plaatsen waar bedden zijn zoals woonhuizen, op schepen en hotels. Ze houden zich schuil in naden en kieren, onder matrassen, achter behang, plafonranden dicht bij het hoofdeinde van bedden.

Waar komt mogelijk overlast van bedwantsen voor?

Bedwantsen level voornamelijk op plaatsen waar bedden zijn zoals woonhuizen, op schepen en hotels. Ze houden zich schuil in naden en kieren, onder matrassen, achter behang, plafondranden dicht bij het hoofdeinde van bedden.

 

Waarschuwing

Zodra er activiteit van bed wantsen is geconstateerd neem direct contact op met een ongediertebestrijder. Verplaats nooit spullen in huis om het probleem niet te verspreiden.

Het Probleem

Bedwantsen kunnen ziekte kiemen dragen en verspreiden. Ook veroorzaken bedwantsen pijnlijke bulten en opgezwollen plekken bij de gastheer.

Bestrijding

Wanneer een besmetting van bedwantsen is geconstateerd kan er contact worden opgenomen door te bellen of een email te sturen naar De Ongedierte Expert. Er zal een inspectie worden uitgevoerd door een van onze medewerkers. Na deze inspectie zal de bestrijding plaats vinden.

Tijdens de bestrijding zal onze servicemedewerker een langdurig werkende insecticiden aan brengen op de plaatsen waar bedwantsen activiteit is geconstateerd. Het aantal bezoeken dat nodig is om de bedwantsen te bestrijden is afhankelijk van de besmetting. De bezoekfrequentie en bijhorende kosten zullen worden besproken tijdens de inspectie.

Voorkomen

Zodra de bestrijding het gewenste resultaat heeft bereikt en er geen activiteit van bedwantsen meer is. Zal onze servicemedewerker adviezen geven om nieuwe besmetting te voorkomen. Deze adviezen zijn geheel vrijblijvend.