Overlast van wespen?

Zitten ze in uw tuin, of misschien wel in huis? Ze kunnen uw huis beschadigen én pijnlijk steken. Genoeg reden om de wespen te bestrijden? Laat ons het wespennest verwijderen!

€ 75,- per wespennest in Zuid-Holland

Hoe herkent u een wesp?

Wespen hebben een karakteristieke gele en zwarte dwarstekening op hun rug. U moet ze niet verwarren met een bij of hommel. Bijen en hommels zijn namelijk een beschermde diersoort. Heeft u overlast van bijen? Ook dan kunnen wij u helpen. Onze imker komt dan langs om ze te verplaatsen.

Hoe herkent u een wespennest?

Een wespennest is te herkennen aan het materiaal waar deze van gemaakt is. Het is papierachtig, gemaakt van hout of isolatiemateriaal. Het nest is daarnaast te herkennen aan de plaats waar het hangt. Zo hangt het vaak onder dakranden, op zolder of in spouwmuren en schuren.

Wanneer u het wespennest onderzoekt, doe dit voorzichtig, alleen en terwijl u beschermende kleding draagt. Let op de vliegroute van de wespen. Ga niet in de route staan en sluit nooit de in- en uitgang van het nest. Wanneer u desondanks wordt aangevallen en gestoken door meerdere wespen kan dit zeer ernstige gevolgen hebben. Ga dan direct naar de huisarts of de huisartsenpost!

Schakel ons in

U heeft overlast van wespen, wij hebben de oplossing. Wanneer wij langskomen spuiten wij een bestrijdingsmiddel in het nest en bij alle openingen. Binnen 48 uur bent u van uw probleem af. Zijn de wespen toch nog actief? Dan komen wij kosteloos terug om het nest nog een keer te behandelen. Dat is onze garantie.

€ 75,- per wespennest in Zuid-Holland